Vi holder ferielukket i uge 29-30

REKLAMGODIS

FÅ GODIS MED EGET LOGO OCH OPEN AV EN VÄRLD AV MÖJLIGHETER

Med din logotyp på läcker choklad, pastiller, bultar, tuggummi och mycket mer från Profilkonfekt har du alltid en bra erfarenhet till hands. Affärsförnuft är sättet att komma ihåg av dina kunder och är effektiv branding för lite pengar. Profilkonfekt har sedan 1986 producerat godis med tryck med högsta kvalitet logotyp till bästa pris.

Profil konfektyr skickar varje år mer än 1 miljon reklamgodis på marknaden. Det vittnar i stor utsträckning om godis med logga.

Faktum är att en sådan godis reklam ger dig möjlighet att bränna dig själv på ett okänt men positivt sätt där du gömmer dina reklambehov genom att packa dem i en välsorterad väska med godis med tryck. Metoden är långt ifrån okänd, eftersom reklambranschen i åratal har bränt genom att skicka meddelandet till en mindre framträdande omslag.

Profilkonfekt har stor erfarenhet av att producera ett personligt reklamutseende, där reklamgodis är förberedda med företagets logotyp, slogan och kontaktuppgifter – och naturligtvis andra detaljer som är viktiga för dig.

 

Stärka din kommunikation med reklamgodis med eget tryck

Du är naturligtvis intresserad av att ditt företag är associerat med kvalitet. Av samma anledning använder Profilkonfekt sådana högkvalitativa produkter.

Det är viktigt att hela upplevelsen fungerar så att omslaget verkar professionellt och trovärdigt, öppnar enkelt och enkelt – och smakar utmärkt. Varje litet element spelar en roll i de föreningar som är helt skapade för ditt varumärke, och vi förstår det vid profilkonflikter.

Reklamgodis med eget tryck stärker varumärket

Företagsreklammed logotyp kan användas i en mängd olika situationer. Det är självklart populärt att delta på mässor, men det är också mycket lämpligt för att ge upplysningar på evenemang eller utbildningsmässor, samt att göra gott i receptionen, där kunder och affärspartners kan njuta av en liten tugga.

Det bästa är självklart att ditt företag är förknippat med något positivt som alla gillar.

Kvalitet i godis till företag är viktigt

Förutom god smak garanterar vi reklamgodis i rätt mening. Oavsett vad ditt företag behöver för en speciell kampanj eller liknande med företagslogotypen som skrivs ut på väskan, levererar vi den som du vill. Vi är glada att lyssna på dina designidéer, men kan också vägleda dig på grundval av vår omfattande erfarenhet och kunskap från hundratusentals godis med eget tryck.

Ditt företag får rätt design och rätt smak för din marknadskommunikation – naturligtvis med 100% tillfredsställelse.

Kontakta oss via hemsidan eller ring + 46 72 221 09 17 för speciella förfrågningar.

Här på julperioden har vi också julgodis företag.

UFORPLIGTENDE TILBUD?