Vi holder ferielukket i uge 29-30

REKLAMGODIS

FÅ REKLAMGODIS MED EGEN LOGO OCH ÖPPNA EN VÄRLD AV MÖJLIGHETER

Med din logotyp på läcker choklad, pastiller, tuggummi och mycket annat från Profilkonfekt har du alltid en god upplevelse nära till hands. Profilgodis är ett bra sätt att bli ihågkommen av dina kunder och är effektiv branding för lite pengar. Profilkonfekt har producerat godis med tryck sedan 1986 – alltid med högsta kvalitet till bästa pris.

Profil reklamgodis skickar varje år ut mer än 1 miljon reklamgåvor ut på marknaden. Det visar vilken stor potential det ligger i att använda godis med logga.

Faktum är att reklamgodis ger dig möjlighet att “branda” dig själv på ett nytt, men positivt sätt, där du döljer din reklam genom att förpacka den i godis med tryck. Metoden är långt ifrån okänd, eftersom reklambranschen i åratal har “brandat” genom att sända budskap med hjälp av ett fint omslag.

Profilkonfekt har stor erfarenhet av att producera ett personligt reklamutseende, där reklamgodis är försedda med företagets logotyp, slogan och kontaktuppgifter – och naturligtvis andra detaljer som är viktiga för dig.

 

Stärka din kommunikation med reklamgodis med eget tryck

Du är naturligtvis intresserad av att ditt företag är associerat med kvalitet. Av samma anledning använder Profilkonfekt högkvalitativa produkter.

Det är viktigt att hela upplevelsen fungerar så att omslaget verkar professionellt och trovärdigt, öppnar enkelt – och smakar utmärkt. Varje litet element spelar en roll i de associationer som automatiskt skapas för ditt varumärke, och det förstår vi hos profilkonfekt.

Reklamgodis med eget tryck stärker varumärket

Företagsreklammed logotyp kan användas i en mängd olika situationer. Det är självklart populärt att delta på mässor, men det är också mycket lämpligt för att ge upplysningar på evenemang eller utbildningsmässor, samt att göra gott i receptionen, där kunder och affärspartners kan njuta av något sött.

Det bästa är självklart att ditt företag är förknippat med något positivt som alla gillar.

Kvalitet i godis till företag är viktigt

Förutom god smak garanterar vi kvalitets reklamgodis i ordets rätta bemärkelse. Oavsett vad ditt företag behöver för en speciell kampanj eller liknande med företagslogo, levererar vi den som du vill ha den. Vi lyssnar gärna på dina designidéer, men kan också vägleda dig utifrån vår omfattande erfarenhet och kunskap från hundratusentals produkter med eget tryck.

Ditt företag får rätt design och rätt smak för ditt “brand” – naturligtvis med 100% tillfredsställelse.

Kontakta oss via hemsidan eller ring + 46 72 221 09 17 för speciella förfrågningar.

Under  julperioden har vi också julgåvor till foretag.

UFORPLIGTENDE TILBUD?